nagels lakken

Nagels lakken, heel veel vrouwen doen dit meerdere keren in de week. Maar vaak krijg ik de vraag; Hoe kan ik mijn nagellak sneller laten drogen? waarom bladert mijn nagellak zo snel af? Waarom krijg ik strepen in mijn nagellak?

Vandaar dat ik hierbij nog een keer uitleg hoe je het beste je nagels kunt lakken. Het kost je misschien wat meer tijd dan je gewend bent,maar het blijft op deze manier echt veel langer zitten.

Als eerste is het belangrijk je nagel goed te ontvetten, dit kun je doen met nagellakremover, een nagelcleaner of een alcohol.
nadat je je nagels goed hebt ontvet, breng je een dun laagje basecoat aan.
de basecoat zorgt ervoor dat de lak beter hecht en de natuurlijke nagel niet verkleurd.

Nu de nagel is voorbereid kun je de gekleurde lak aan brengen. Zorg ervoor dat je niet teveel, maar zeker ook niet te weinig nagellak gebruikt. Strijk het kwastje aan 1 kant af en lak met de andere kant waar zich een druppel aan bevind.
Plaats deze druppel in het midden van de nagel en strijk geleidelijk aan naar beneden,
zet hierbij niet teveel druk op het kwastje. Ga dan terug naar je beginpunt en strijk naar de zijkant uit, Volg de nagelriem randen. herhaal dit ,maar nu naar de andere zijkant.
Lak alle nagels op deze manier.
Herhaal deze stap nog een keer, dus lak alle nagels 2 keer. Je hoeft niet tussendoot te wachten tot het droog is.

Na de gekleurde nagellak breng je een toplak ofwel een topcoat aan. Breng dit meteen over de gekleurde nagellak, je hoeft geen droogtijd aan te houden. Om je resultaat sneller te laten drogen kun je een fast dry spray gebruiken. Dit is een vloestof om de nagellak sneller te laten uitharden.

Wil je leuke nailart op je nagels, dan kun je voordat je de topcoat aanbrengt, met een striper, of glitter of steentjes je versiering aanbrengen in de natte nagellak, hieroverheen  breng je een dikkere laag topcoat aan.

tip; nail art strassteentjes kun je ook met nagellijm aanbrengen, dan weet je zeker dat het langer blijft zitten. in onze webshop vind je alle nagelproducten om nagels te lakken.

nagels lakkane

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s