Bescherming van je eigen nagels en huid.

Uitgelicht product is Flex Wrap.

IMG_2865Wat is Flex wrap? Flex wrap is een product dat je om je vingers wikkelt om deze te beschermen tijdens het vijlen.(zodat je je huid en of nagels niet kapot vijlt)

Vaak vijl je je eigen huid en of nagels kapot tijdens het vijlen. Je kent het wel, heb je net je eigen nagels mooi gelakt en dan heb je na een paar klanten je hele laag beschadigd.

Niet iedereen vind het fijn om met handschoenen aan te werken, vooral als je met een frees werkt, kan er gemakkelijk een stukje handschoen tussen je freesje komen en dan is je handschoen kapot en alsnog je nagels beschadigd.

Heb je dan een andere oplossing? Jazeker.

Dit is makkelijk te voorkomen door flex wrap te wikkelen om je vinger en je nagel. Flex wrap is een zelf klevend tape, scheur of knip een stukje af en wikkel deze om de vingers en nagels. Het blijft vanzelf plakken. Voila!

Een ander voorkomend probleem is dat je soms iets te nat werkt en je penseel nattig is, je krijgt dan een vervelend plakkerig penseel, niet echt lekker werken en ook nog erg slecht voor je huid. Als je geen handschoenen wilt gebruiken dan kun je hier dus ook Flex wrap tape voor gebruiken.

flex wrap rol paars

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s