Een goede prep is het halve werk.

Een goede prep is het halve werk

Om perfecte nagels te kunnen maken dien je een perfecte prep uit te voeren. Ik bedoel hiermee: Je kunt nog zulke mooie nagels maken maar als je de nagels niet goed voorbereid, dan zul je zeker later problemen krijgen met bijvoorbeeld het loslaten van de kunstnagels.
Hier je checklist voor de juiste voorbereiding. ( ook wel prep genoemd)
1. Handen wassen. Die van jezelf maar zeker die van je klant. Beeld je eens in, wat die handen allemaal de afgelopen uren hebben gedaan. Hond of kat geaaid, luiers verschoond, naar de toilet geweest, make-up opgedaan, sigaretjes gerookt enz. Ga er niet vanuit dat de handen en nagels schoon zijn!
2. Nagellak verwijderen. Verwijder de nagellak of blanke lak volledig.
3. Nagelriem terug duwen met bokkenpoot. Duw de nagelriem voorzichtig terug, je ziet nu een vliesje op de natuurlijk nagel liggen. ( zie foto) Deze verwijder je met een metalen bokkenpoot.
4. Kort de nagel in met een dunne rechte vijl, en maak een ronde vorm, zodat deze dezelfde vorm als de ronding van de tip heeft.
5.Glans verwijderen met zachte vijl (240 grit). Let op, vijl de nagel niet dunner, je hoeft alleen de glans te verwijderen. Deze glans is namelijk een olie achtig laagje waardoor de acryl en of gel los kan laten. Vijl een richting op.
6. Nagel ontvetten met nagelcleaner, nagelreiniger. Maak een nailwipe vochtig met nagelcleaner en ontvet de nagelplaat goed.
De nagel is nu klaar voor plaatsing van een tip of acryl of gel.
prep nagelriemen
Go for it!
gr Natascha
Goedkoopstenagelproducten.nl
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s