Meest gestelde vragen.

vraag 1: Hoe voorkom en behandel Schimmel na plaknagels? Plaknagels zijn eigenlijk bedoeld voor korte periode, dus een avondje of een weekendje, deze zijn niet bedoeld voor langer gebruik. Het gevaar is dan ook schimmel. Er komt vuil onder de nagel en dit kan niet weg, het gaat broeien en dan ontstaat er een bacteriële infectie. Het behandelen van de infectie is best lastig, dit moet met een antischimmel product of medicijnen. Zorg dat je de nagel goed schoon houd en de kleur goed in de gaten houd. Word de kleur niet minder, ga dan langs de dokter. Het kan weken tot maanden duren voordat de schimmel weg is. Advies, gebruik geen plaknagels of gebruik ze echt voor korte periode’s. Wil je kunstnagels ga dan naar een nagelstudio.
Vraag 2: Mijn gellak blader af, hoe komt dit?
Gellak moet dun aangebracht worden, Maar de basis gellak moet echt zeer dun aangebracht worden. Strijk je kwastje dus echt goed af en behandel 2 of 3 nagels met 1 kwastje basis gellak, voordat je weer nieuwe pakt. 9 van de 10 keer word de basis gellak te dik aangebracht, de color gellak zal dan afbladeren. Een ander belangrijk punt is dat je de gellak aan de voorkant van je nagel ook langs het randje moet halen, zodat de gellak niet aan de voorkant kan loslaten.
Vraag 3: Hoe krijg je een diepe smile line met een sjabloon?
Velen vinden sjablonen moeilijk, maar als je het goed aanbrengt, is het eigenlijk heel makkelijk, want je volgt gewoon de lijn en de vormen van het sjabloon. Deze is al mooi rond. Belangrijk is dat je wel dat je de natuurlijke nagel ook mooi rond vijlt. belangrijk is dat je de hoekjes iets vierkant laat, zodat je het sjabloon er wel nog onder kan schuiven. Als je de smile line hebt gemaakt zet je nog 2 extra bolletjes ( piepklein) in de hoekjes, dit geeft een mooie diepe smile line als resultaat maar zorgt ook nog voor extra stevigheid.
Vraag 4: Hoe kom je van je schimmel af? Als je een bacteriële infectie hebt, wil je er ook
weer van af natuurlijk. Hoe pak je dit aan? Behandel de nagel dagelijks met een anti fungus product of ga naar de huisarts. Je krijgt dan pillen, maar deze moet je best lang slikken. Ik zeg liever eerst proberen met een anti fungus product. En geen plaknagels er over heen, Je kunt de nagels wel lakken, maar zeker wel eerst een baseclat aanbrengen ter bescherming, en dan dagelijks de anti fungus aanbrengen. De nagellak er wel regelmatig afhalen om de kleur te bekijken. Ik voeg de link toe van het product.
Vraag 5: Hoe maak ik mijn sjabloon passend?
Ik weet niet precies hoe dit precies bedoeld word, maar ik denk dat je bedoeld hoe je de sjabloon goed laat aansluiten? Als eerste is het belangrijk dat je de natuurlijke nagel goed rond vijlt en kort genoeg vijlt. Haal het gehele witte randje weg. Dus dat de natuurlijke nagel dezelfde vorm krijgt als de ronding van het sjabloon. Dan kijk je naar de c-curve van de nagel ( de ronding) en vouw je de sjabloon ook rond zodat hij mooi onder de nagel past. Je kunt de ronding van het sjabloon ook nog een beetje knippen. Ik zal dit later in een filmpje laten zien. want is een beetje lastig opschrijven. Let op hoe je de nagel nu vasthoud, zorg dat je je duim aan het uiteinde tegen het sjabloon houd, zodat je het sjabloon nog een beetje omhoog kunt duwen. Niet je vingers erop duwen, want dan zakt het sjabloon weer weg.
Vraag 6: Ik heb hele sterke nagels, maar nu breken ze de laatste tijd vaak net na het nagelbed, wat kan ik hier aan doen?
Ik neem aan dat het om natuurlijke nagels gaat. Als je nagels sterk/hard zijn en toch gaan scheuren of breken, kan het zijn dat ze te hard zijn. Sterkte bestaat eigenlijk uit 2 dingen, namelijk hardheid en flexibiliteit. Het laatste ontbreekt nu in dit geval, de nagels zijn als ware uitgedroogd. Je kunt het beste dagelijks olie gaan gebruiken, het liefst 2 keer per dag. En om dit niet te vergeten zet de olie op een plek die je goed ziet. Bijvoorbeeld op je nachtkastje of in de badkamer naast e tandenborstel. Zo vergeet je het niet. Een ander goed product om je nagels weer in goed conditie te brengen is de nailgrow spa. Een gel met microballetjes. deze krachtigenatuurlijke ingredienten zoals vitamine A,C en E, bamboo,zeewier ect komen vrij door een scrubbende beweging te maken. deze worden direct opgenomen in de nagelplaat en zorgen voor vochtregulering,voeding en stimuleren de groei van de nagel.Hier moet het zeker mee gaan lukken.
Vraag 7: Zit er mma in onze producten? Nee er zit geen mnna in onze producten. Onze producten zijn van goede kwaliteit en we worden goed gecontroleerd of we ons aan alle regels enzo houden. We zijn de goedkoopste, maar dit houd niet in dat we slechte kwalteit of goedkope producten verkopen, maar we zijn gewoon goedkoper dan andere producten en hebben dus ook hoge kwaliteit producten.
Vraag 8; Moet de nagel echt kort geknipt / gevijld worden als je een sjabloon plaatst? Niets moet, je kunt ook de nagel lang laten, maar je maakt het jezelf erg moeilijk, want je eigen nagel heeft een bepaalde dikte.Zodra je het acryl of gel op de sjabloon gaat plaatsten moet je over deze rand heen. Je gaat dan vaak een ribbel zien, of je ziet kleur verschil. Tevens is het dan erg moeilijk om een strakke smile line te creëren, dus waarom zou je dit willen? De meeste mensen die kunstnagels nemen, maakt het niks uit, want anders zou je wel voor een versteviging kiezen. Je ziet namelijk het verschil ook aan de onderkant, en dit is niet echt mooi. Je maakt een super mooie smile line als je tegen de eigen nagel aan kan werken. Mijn advies zou bijna altijd zijn, kort maken!
Vraag 9 :Hoe kom ik aan het gratis e-book.Voor nog meer vraag en antwoorden kun je het gratis e-book downloaden, dit kun je doen door hierboven aan de facebookpagina op registreren te klikken. Je vult je mailadres in, en je ontvangt dan een bevestiging. Na de bevestiging, kun je het e-book vol met tips downloaden. Je kunt je ook registreren via onze website: www.goedkoopstenagelproducten.nl klik op de banner en vul het formulier in.
Vraag 10: Kun je de antifungus ook op je teen nagels gebruiken? Ja dit kan, maar de schimmel op je teennagels is vaak anders dan die op je vingernagels. Die van je vingers is vaak ontstaan door vuil dat niet weg kan, en die van je teennagels ziet vaak in je bloedbanen. Dit komt van binnenuit. Je kunt het dus proberen,maar mocht het niet helpen ga dan langs de pedicure of langs de huisarts.
Reacties
goedkoopstenagelproducten.nl
Schrijf een reactie…
Notitie bewerken
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s