De feestdagen komen er weer aan.

gift-made-package-loop-39341

Voorbereiden op de feest dagen!

Nog helemaal in de ban van de mooie nazomer, begint de herfst en wat guurder herfstweer door te dringen in het dagelijks leven. En voor je het weet begint het cadeau seizoen al weer.

Als nagelstudio moet je hier dus op tijd bij zijn, voordat al je klanten worden bedolven onder de aandacht en aanbiedingen van je concurenten.

Welke voorbereidingen moet je als nagelstudio treffen?

Maak een kerstpakket / feestbehandeling:

Als eerste is het belangrijk om jouw nagelstudio onder de aandacht te brengen bij je collega bedrijven uit de buurt. Je kunt daar bijvoorbeeld waardebonnen proberen aan te bieden als idee voor een origineel kerst pakket. Bedrijven die veel vrouwen in dienst hebben vinden het misschien leuk om een manicure behandeling of een lak behandeling of iets ontvangen voor de feestdagen of een pakket met nagelverzorging producten. Maak een feestelijke behandeling met een klein presentje. Dit kunnen dan weer potentiële klanten worden.

Koop extra cadeau artikelen in.

Je kunt op zoek gaan naar leuke feestelijke producten en kleine presentjes die je aan je eigen klant kan geven als relatie geschenk. Maar koop ook feestelijke nagelproducten in die je klant bij jou kan kopen om zelf cadeau te geven aan familie en vrienden. Ook jouw klanten zijn namelijk op zoek naar leuke cadeautjes. Dus je bent een dief van je portemenee als je ze dit elders laat doen. Ze vertrouwen jou en gunnen je het ook, dus schaam je niet om extra verkoop binnen te halen.

glitters (1 van 1)

Wat voor producten kun je promoten?

Bekijk de producten op onze webshop.

nagelriem olie

Organiseer een feestje! 💅 💅 👠🎭🍸🍸🍸🎁🎁🎉🎉🎉🎉

Organiseer een feestelijke avond of middag, waarbij je speciale kleine behandelingen geeft en je cadeau artikelen presenteert aan je vaste klanten. Laat hen een introducee mee nemen, dit zijn namelijk weer potentiële nieuwe klanten.

Bedenk speciale behandelingen zoals een winter behandeling, of een spa party, nailart behandeling, verzin iets leuks. Zorg dat er een hapje en drankje is en het word gegarandeerd een top avond. En ja ik weet het: Dit kost geld, maar zie het als investering in de toekomst.

Samenwerking met andere collega’s

Wellicht heb je contact met andere winkels en kun je het samen doen. Zodat jullie klanten kringen kunnen mixen en zo nieuwe klanten aantrekt. Denk aan bijvoorbeeld een;

  • Kapperszaak
  • Modezaak
  • Bruidsmode
  • sieraden winkel

Promoot je akties en je feestje.

Promoot je  middag/avond op je website, via de social media, maak flyers en natuurlijk email een uitnodiging naar je klanten.

Ik hoop je wat inspiratie gegeven te hebben. Ik vind het leuk als je ons laat weten als je een succesvolle avond hebt gehad.

Gr natascha

Goedkoopstenagelproducten.nl

man-couple-people-woman

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s