Nieuwe kleuren voor 2017

Wat worden de kleuren van 2017?

Elk jaar kondigt het amerikaanse instituut Panatone de top tien kleuren aan die terug komen van mode tot in interieur. De kleuren zijn te zien bij de bekende mode merken, maar ook in onze branche zullen we deze kleuren terug zien.

Komend jaar zien we veel kleuren die in de pure natuur te vinden zijn.

pexels-photo-134877

Kleuren zoals boerenkool, sleutelbloem en kaki.

De voorspellingen kwamen tot uiting in de internationale presentatie van de meest bekende merken voor de lente-zomer 2017. Ze zijn meestal natuurlijke tinten zoals kaki, boerenkool of sleutelbloem.

mermaid_glitter

Het Pantone Color Mode rapport gaf een overzicht van de manier waarop de grote modeontwerpers kleuren zullen gebruiken om de creaties te produceren voor de seizoenen die volgen.

Ontworpen als een onmisbare gids gewijd aan degenen die modieus willen zijn, het verslag nuanceert de belangrijkste kleuren in de mode-industrie. Omschrijvingen als een mix van vitaliteit, ontspanning en buitengewone natuurlijke landschappen, de beste kleuren volgend jaar bestrijken een grote verscheidenheid aan tinten.

 

‘Herinneringen van de natuur nuances die ons omringen, roepen een hele spectrum van emoties en gevoelens op. Van de warmte van zonnige dagen in de sleutelbloem geel naar de verfrissende schaduw van boerenkool, en de wens om de zuivere wateren van Paradise Island te ontsnappen, de ontwerpers passen al deze kleuren toe op een speelse manier.

Wat vind je van deze kleuren? Zou je een van deze kleuren of combinaties ervan op je nagels willen? Neem een kijkje in de shop en vind de trendkleuren voor je nagels.

https://www.goedkoopstenagelproducten.nl/gel-nagel-producten/colorgel

schermafbeelding-2017-01-10-om-23-09-32

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s