Welke producten heb je nodig om kunstnagels te maken?

Je wilt graag je eigen nagels maken of het vak nagelstyling leren. Maar welke producten heb je nu nodig als basis?

Welke nagelproducten heb je elke behandeling nodig?

Het aller belangrijkste van een kunstnagel maken is de voorbereiding. Voor deze voorbereiding ( prep genoemd) heb je professionele nagelproducten nodig.

Table towels, wegwerp doekjes.

table towel groen goedkoopstepedicure (1 van 1).jpgDeze table zowel gebruik je om je werktafel te beschermen We adviseren je deze tafeldoekjes te gebruiken. Deze professionele wegwerp handdoekjes hebben namelijk een plastic onderlaag, zodat ze je tafel beschermen als er per ongeluk vloeistoffen en chemische producten omvallen.

Maar ze vangen natuurlijk ook het stof en vuil op.

Natuurlijk kun je ook handdoeken gebruiken maar deze laten wel vloeistof door en pluizen vaak ook een beetje. En een natte handdoek geeft de klant ook een onfris en koud gevoel. Ten tweede als je meerdere klanten op een dag heb, dan heb je al gauw veel was in een week tijd. En we willen natuurlijk geen extra huishoudelijke taken erbij.

Nailwipes, pluisvrije watjes.

celstofdeppers 1 (1 van 1).jpgcelstofdeppers (1 van 1)

Nailwipes gebruik je echt bij elke behandeling. Je koopt ze per rol, en zijn pluisvrij. Om maar wat voorbeelden te noemen, je gebruikt ze voor het verwijderen van nagellak. Je gebruikt ze om de nagel te reinigen, om je penseel schoon te maken, noem maar op.

Bokkenpoot, hout, plastic of metaal.

metalen bokkenpoot.jpgEen bokkenpoot gebruik je ook echt elke nagelbehandeling. Als eerste om de nagelriem terug te duwen, maar ook om het vliesje te verwijderen of restjes weg te schrapen.

Je gebruikt ze ook bij nailart aanbrengen.Bijvoorbeeld om een strass-steentje aan te brengen, of kleuren te mengen. Een bokkenpootje heb je altijd nodig.

Manicure borstel.

stof verwijderenEen kunststof borsteltje om je nagels te reinigen, en om je nagels stofvrij te maken. Dit kan ook op andere manieren, maar het is het meest hygiënisch en professioneel om dit met een borsteltje te doen. Dit borsteltje kun je gewoon reinigen met een sopje.

Woodfile

woodfile_10_stukswhite_block_06_1

Dit is een dunne rechte vijl van karton. Deze is makkelijk om de nagel in te korten en vorm te geven. Je kunt met deze dunne vijl ook makkelijk in de zijwallen vijlen om deze mooi slank en recht te vijlen. Deze nagelvijl is ook te reinigen en meerdere keren te gebruiken, maar eigenlijk is het een wegwerp vijl, met betrekking tot hygiene.

 

Witte blok buffers:


Dit is een zachte vierkante blokvijl die geschikt is om de natuurlijke nagel te vijlen zonder te beschadigen. Je kunt hier geen vorm mee vijlen maar is bedoeld om  de glans te van de natuurlijke nagel te verwijderen. Het is belangrijk dat de nagel glans vrij is, zodat de hechting beter is en het vuil van de nagel verwijderd is.

Je kunt hier ook je kunstnagel ( acryl en gel) mee af werken en krasvrij maken voordat je glans aanbrengt.

Bekijk het aanbod nagelvijlen.

 

Nagelcleaner:

Dit is een nagelontvetter. Je gebruikt dit om de te nagel dus te ontvetten en te reinigen. Ter voorkoming van schimmel infecties en het bevorderd de hechting. Als een nagel niet goed ontvet is, dan laat je product snel los.

 

Acryl of gel penseel:

mix ratio

Uiteraard heb je ook een goed penseel nodig om nagels te kunnen maken. We maken onderscheid tussen een penseel om acryl aan te brengen en om gel aan te brengen. De vorm is anders en het materiaal is vaak ook anders. Bekijk aanbod penselen.

Wil je meer tips ontvangen download dan ons gratis ebook en volg ons op facebook.

download gratis ebook

Om alle producten te bekijken neem je een kijkje in onze webwinkel.

shop button

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s