7 redenen waarom elke klant nagelriem olie zou moeten gebruiken.

247180-Negative-Space-Spring-Mani.jpg

Nagelolie:

Een van je belangrijkste producten is de nagelriem olie.

nagelriem olie

De nagelolie word na en tijdens  iedere nagel behandeling gebruikt.

Wist je dat?  

De olie ervoor zorgt dat je acryl sneller uithard. Hoe sneller de uitharding voltooid is hoe sterker deze is en hoe minder kans op beschadigingen je hebt. 

Reden 1: De nagelriem olie zorgt voor een snellere uitharding.

Het uitharding proces van acryl kan wel 24-48 duren. Alles wat deze uitharding onderbreekt kan je nagel zwak maken.

Reden 2: De nagelriem olie houd je kunstnagel soepel

Naast het uitharden van je acryl houd nagelriem-olie ook je kunstnagel soepel. Dit is een belangrijke eigenschap omdat hoe soepeler je acryl of gel nagel is, hoe minder kans op breuk en scheurtjes je hebt.

Dus in belang van de houdbaarheid van je kunstnagel zul je dus aan iedere klant een nagelolie moeten adviseren. Hoe vaker je klant de olie gebruikt hoe beter haar kunstnagels mooi blijven, Dit betekent betere reclame voor jou!

Reden 3: Omzet verhoging.

En natuurlijk stimuleert dit je omzet ook een beetje. Niet geheel onbelangrijk toch?

Reden 4: Nagelriem olie verzorgt je nagelriemen.

De nagel riem olie verzorgt de nagelriemen. De olie zorgt ervoor dat de nagelriemen er mooie uit komen te zien en voorkomt scheuren van de nagelriem.  De nagelriemen zullen mooi gaan glansen en soepel blijven.
Je wilt toch niet dat je klant met schitterende nagels loopt, die door jou gemaakt zijn,maar dan met rooie verdroogde huid er om heen. Geen gezicht toch?

Reden 5:De nagelriem olie verzorgt  en voed de natuurlijke nagel

Tevens word de natuurlijke nagel ook gevoed via de nagelriemen en het vrije randje ( waar geen product zit) en zal je ondergrond ook gezonder blijven. Hoe gezonder de nagel is, hoe beter je product hecht.

Reden 6: Minder werk bij nabehandeling.

Doordat de klant de nagelriemen in masseert word het voor jou ook de volgende behandeling makkelijker om de nagelriemen terug te duwen en kost dit nauwelijks tijd. Terwijl nagels waarbij de nagelriemen heel erg vast zitten of heek droog zijn, het veel meer werk is.

Reden 7: De klant behandeld haar nagels met zorg. Betere reclame voor jou.

Als de klant haar nagels vaak insmeert en verzorgt, zal de klant vanzelf ook beter en voorzichtiger met haar nagels om gaan. En hierdoor is het ook weer beter voor jou omdat haar nagels  er langer mooi  uit zien. Jij hebt dan minder werk bij je nabehandeling en betere reclame voor jou omdat de klant meer tevreden is. En dat is toch ook het uiteindelijke doel. Een tevreden klant met mooie nagels die zorgt voor goede mond op mond reclame voor jou!

En dan ruikt de olie nog heerlijk. De nagelriem olie is verkrijgbaar in amandel, kokosnoot en perzik.  En zijn ze in handige kleine verpakkingen verkrijgbaar.

shop button

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s